Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Şanlıurfa’da Özel Güvenlik görevlilerine dolandırıcılık semineri

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, bankalarda görev yapan 107 özel güvenlik görevlisine yönelik önemli bir bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri düzenledi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü,

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, polis evinde önemli bir seminer düzenledi. Bankalarda görev yapan 107 özel güvenlik görevlisi, Dolandırıcılık Suçu ve Çeşitleri konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerine katıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nün Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte artan dolandırıcılık vakalarına karşı farkındalık oluşturmayı amaçladı. Seminerde, Kaan Uygulaması’nın kullanımı ve Özel Güvenlik Kanunu gibi konular da ele alındı.

Polis ekipleri, değişkenlik gösteren dolandırıcılık yöntemleriyle ilgili detaylı bilgileri paylaşarak, katılımcıların vatandaşların ağır mağduriyetler yaşamasını engellemeye yönelik bilinçlenmelerini sağladı.

Seminer, katılımcılar arasında interaktif bir ortam sağlayarak, soru-cevap şeklinde gerçekleşti. Özel güvenlik görevlileri, aldıkları bilgileri günlük görevlerinde daha etkin bir şekilde kullanabilmek için seminer sonrasında olumlu geri bildirimlerde bulundu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, bu tür bilgilendirme etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, vatandaşların güvenliği için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti. Dolandırıcılık suçlarıyla mücadelede toplumun her kesiminin bilinçlenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Bankalarda görev yapan özel güvenlik personelinin aldığı bu bilgilerin, dolandırıcılık suçlarına karşı daha etkin bir mücadele için önemli bir adım olduğu ifade edildi.

meritking giriş kingroyal giriş