Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Özel Güvenlik Görevlileri Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi

Özel Güvenlik Görevlileri Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi

Özel Güvenlik Görevlileri Derneği

Özel Güvenlik Görevlileri Derneği tarafından önceki gün tarihi Cem Sultan Bedesteninde gerçekleşen iftar yemeğinde Gün Medya Grubu Kastamonu spor Başkanı Cengiz AYGÜN, Özel Güvenlik Görevlileri Derneği Yönetim Kurulu ve Genel Kurul üyeleri  ile  aileleri hep birlikte iftar açtı. İftar programı sonrası yazılı açıklama yapan Özel Güvenlik Görevlileri Dernek Başkanı Burhan KENDİRCİ şunları söyledi:

“ Ramazan ayında böylesine manevi bir ortamda tüm üyelerimiz ve aileleri ile bir arada olmanın huzuru içerisindeyim. Derneğimiz etkinliklerini hız kesmeden devam ederek mesleğimize değer katmaya meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Sekiz Kurucu Arkadaşım ile çıktığımız bu yolda yüzelli kişilik koca bir aileye erişmenin mutluluğunu yaşıyorum.

İftar Programımıza katılan katılamayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.   İftar programımızda bizi ağırlayan mesleğimize, meslektaşlarımıza ve derneğimize değer ve katkı veren tüm Kastamonuluların abisi değerli Başkanımız Cengiz AYGÜN ‘ e ve İşletme sahibi Değerli büyüğüm Barış KILIÇKIRAN beye tüm genel kurulumuz adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.

meritking giriş kingroyal giriş