Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Yaralanınca tramvay durağına sığındı, saldırganları güvenlik görevlisi engelledi

İzmit’te iki grup arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir kişi, tramvay durağına sığındı. Genci kovalayan grubu tramvay durağındaki güvenlik görevlisini engelledi.

İzmit'te iki grup arasında

İzmit şehir merkezindeki Kent Meydanı’nda saat 20.00 sıralarında, iki grup arasında henüz bilinmeyen sebeple bıçak ve satırların kullanıldığı kavga çıktı. Kolundan ve bacağından bıçaklanan K.Ş., kaçarak yakındaki Yenicuma tramvay durağına sığındı.

Yaralı gencin peşinden durağa gelen saldırganlar, tramvay durağında görevli güvenlik görevlisinin engellemesiyle karşılaştı. Grup, kendilerini engelleyen güvenlik görevlisine taş attı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan K.Ş. olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, grubun taşladığı güvenlik görevlisinin ise yaralanmadığı belirlendi.

Polis ekiplerinin geldiğini gören şüpheliler olay yerinden kaçtı. Kavgada kullanılan bir börek bıçağı yakındaki bir bankın altında bulundu. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

meritking giriş kingroyal giriş