Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Gözler 2. torba yasa maddelerinde KİT’lerde çalışan taşeron işçilere kadro gelecek mi?

Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan torba yasada son durum açıklaması geldi. Bakan Işıkhan son dakika açıklamasında en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını ve torba yasada tüm paydaşları memnun edecek sonuçlara ulaşmayı hedeflediklerini duyurdu. Ekonomiye ilişkin pek çok gelişmeye öngören düzenlemeye ilişkin olarak “Torba yasa çıktı mı, ne zaman çıkacak ve torba yasada neler var?” araştırmaları hız kazandı. Bakan Işıkhan yaptığı son dakika açıklamasında torba yasanın çıkış tarihine işaret etti. İşte 2023 2. yeni torba yasa maddeleri hakkında merak edilenler…

Yeni Çalışma ve Sosyal

2023 TORBA YASA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan torba yasanın MEclis’e geleceği tarihe ilişkin olarak “Meclis tatile girmeden Temmuz ayında torba yasayı çıkarma çalışmamız sürüyor” açıklamalarında bulundu.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL OLACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını, düzenlemenin temmuz ayında TBMM’den geçeceğini duyurdu.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, seçimlerden sonra taşeron işçinin Meclis’te yer alacağını açıklamıştı. 90 bin taşerona kadro verilmesini öngören düzenlemenin Meclis’ten geçmesi bekleniyor.

90 bin taşerona kadro verilmesini öngören düzenlemenin 2. yeni torba yasa maddeleri arasında yer alması bekleniyor ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.

 

meritking giriş kingroyal giriş