Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

190 Bin İşçiyi İlgilendiren Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Sağlık Bakanlığı ile Öz Sağlık İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sağlık Bakanlığı ile Öz

Sağlık Bakanlığı ile Öz Sağlık İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

TÜHİS’te gerçekleşen imza töreninde toplu iş sözleşmesine Sendika adına Genel Başkan Devlet Sert, Sağlık Bakanlığı adına Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İlkay Akçay, işveren sendika adına da  TÜHİS Genel Sekreteri Adnan Çiçek, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Yılmaz ve  Şerefettin Güler imza attı.

GENEL BAŞKAN SERT TARAFLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Toplu iş sözleşmesi imza töreni sonrasında Sağlık Bakanlığı ve TÜHİS yetkililerine ayrı ayrı teşekkür eden Genel Başkan Devlet Sert, “Müzakere sürecinde işçinin kazanımlarını esas alan tutumlarından dolayı başta Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İlkay Akçay ve diğer Bakanlık yetkililerine, TÜHİS Genel Sekreteri Adnan Çiçek ve TÜHİS yetkililerine teşekkür ederim. 190 bin sağlık işçimizin aileleri ile birlikte dört gözle  beklediği toplu  iş sözleşmemizin bağıtlanmış olması, kamunun en büyük toplu  iş sözleşmesi  olması nedeniyle büyük önem arz etmektedir.  Taraflara hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Sendika adına Toplu İş sözleşmesi imza törenine Genel Başkan Devlet Sert’in yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Adem Yavuz, Mustafa Özüpek, Remzi Karataş ve Süleyman Doğan, Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin, Genel Başkan Danışmanı Fadlı Erdem ve TİS uzmanlarımız Emre Kılıç ile Ecrin Ferah katıldı. 

Düzenlenen imza törenine Sağlık Bakanlığı adına Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İlkay Akçayın yanı sıra Disiplin İşleri Daire Başkanı Ömer Ceylan, Hukuk ve Mevzuat Daire Başkanı Av. Erkan Çavuşoğlu, Diğer Hizmet Sınıfları Atama Daire Başkanı Mehmet Karadaş, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Onur Korkmaz, Kadro ve Terfi Daire Başkanı Ali Serinoğlu, Özlük İşleri Daire Başkanı Gökhan Aktürk,   Mali Analiz Daire Başkanı Yusuf Kara ve Mali Hizmetler Uzmanı Tarık Parlak katıldı.

İmza töreninde İşveren Sendikası TÜHİS’i Genel Sekreter Adnan Çiçek, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Yılmaz ve Dr. Şerefettin Güler, Başuzman Ahmet Karaderili ve Uzmanlar Esra Yenidünya ile Fatma Betül Çalışkan temsil etti.

meritking giriş kingroyal giriş