Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Sakarya Büyükşehir Belediyesi,Saski ve Sasay’da TİS İmzalandı,Ücretlere Yüzde 40 Zam Yapıldı

Güvenlik-İş Sendikası ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Çevre Enerji İhtiyaç Maddeleri San. ve TİC. A.Ş. (SASAY)’da çalışan özel güvenlik görevlileri için  toplu iş sözleşmesi görüşmeleri yapılan törenle imzalandı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Güvenlik-İş Sendikası ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Çevre Enerji İhtiyaç Maddeleri San. ve TİC. A.Ş. (SASAY)'da çalışan özel güvenlik görevlileri için  toplu iş sözleşmesi görüşmeleri yapılan törenle imzalandı.

Sözleşme ile %40' varan bir atış gerçekleştiğini ve sözleşme süresinin 30 ay olduğunu belirten Toplu İş Sözleşmesi Sonrasında açıklamalarda bulunan Güvenlik İş sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı;

İmzaladığımız toplu iş sözleşmesinde emeği geçen iş yeri temsilcilerimize ,Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ Yöneticilerine ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Ekrem YÜCE’ye üyelerimiz özel güvenlik görevlilerine verdiği önem ve desteklerinden dolayı Sendikamız Güvenlik-İş ve şahsım adına teşekkür ederim.. 

Bu sözleşme ile çalışanlar bir çok sosyal haklarda kazanım sağlamıştır. Meslektaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Mübarek ve bereketli aylarda yapılan zamların personele bolluk getirmesi temennisinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem YÜCE ise “Öncelikle bütün mesai arkadaşlarıma özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Sözleşme ile yüzde 40'a varan ücret artışı gerçekleşti

Sözleşmeyle; yemek yardımı, evlenme yardımı, Ramazan ve Kurban Bayramı yardımı, yakacak yardımı, ölüm yardımı, afet yardımı, çocuk yardımı, ikramiye yardımı, erzak yardımı ve kıdem zammı ile diğer ücret ve sosyal haklarda iyileştirme yapıldı.

meritking giriş kingroyal giriş