Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik İş Kadın Komisyonu 8 Mart kadınlar günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundu

Güvenlik İş Kadın Komisyonu ve Güvenlik İş Sendikası yönetimi 8 Mart kadınlar günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundu.Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığını ziyaret kadın komisyonu üyeleri, ardından TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüştü

Güvenlik İş Kadın Komisyonu

Güvenlik İş Kadın Komisyonu ve Güvenlik İş Sendikası yönetimi 8 Mart kadınlar günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundu.Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığını ziyaret kadın komisyonu üyeleri, ardından TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay ile görüştü.

Sendikada 8 Mart Kadınlar günü sebebile açıklamada bulundu yapılan açıklamada;

8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. İşçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçinin can verdiği bu gün ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ olarak tarihte yerini alarak dünyada ve Ülkemizde kutlanmaya başlanmıştır.

Kadınlar, ailelerin ve toplumların temel direği olarak anne, eş, kız kardeş, kız çocuk ve birçok başka rolde bulunurlar.

Anneler, sevgiyle, fedakarlıkla ve sabırla çocuklarını büyütürler, onlara değerli yaşam dersleri verirler ve toplumun geleceği için temel bir rol oynarlar. Çocuklarını yetiştirirken, kadınlar onlara sevgi, saygı, dürüstlük ve empati gibi değerleri öğretirler.

Ancak kadınların değeri sadece annelik rolleriyle sınırlı değildir. Kadınlar iş dünyasında, bilimde, sanatta, spor alanında ve daha birçok alanda önemli başarılar elde etmişlerdir. Kadınlar, liderlik pozisyonlarında, girişimcilikte ve akademik alanda önemli katkılar yapmışlardır. Toplumun her sektöründe, kadınlar yaratıcılıkları, azimleri ve yetenekleriyle dikkat çekmektedirler.

Güvenlik-İş Sendikası olarak ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ vesilesiyle, başta özel güvenlik mesleğinde çalışan meslektaşlarımıza, üyelerimize ve tüm kadınlarımıza sevgi ve saygımızı sunuyor, insanlığın devamı en büyük mutlulukların ardındaki kahraman kadınlarımızın, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

meritking giriş kingroyal giriş