Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Özel Güvenlik Eğitimleri Baştan Yapılandırılıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, özel güvenlik eğitimlerini geliştirmek ve nitelikli eğitim standartlarını belirlemek amacıyla önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, özel güvenlik eğitimlerini geliştirmek ve nitelikli eğitim standartlarını belirlemek amacıyla önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen etkinlik, 8-12 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) başkanlığı temsilcileri, Üniversiteden Akademisyenler ve özel güvenlik paydaşlarının katılımıyla düzenlenecek olan “Özel Güvenlik Eğitimlerini Geliştirme Alan/Branş Eğitimleri Çalıştayı”, sektördeki eğitim standartlarını ve uygulamalarını gözden geçirmeyi hedefliyor. Ana konu başlıkları arasında Temel Yenileme Eğitimleri ile Alan/Branş Eğitimlerinin Programlanması hedefleniyor.

Çalıştay kapsamında, özellikle yetkinlik temelli eğitim modeline geçiş vurgusu yapılıyor. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, eğitimlerin günümüzün şartlarına uygun hale getirilmesi için  çalışmalar yürütüyor. Bu yönde yapılan düzenlemelerle birlikte, özel güvenlik eğitimlerinin kalitesinin artırılması ve özel güvenlik sektöründe ki profesyonelliğin yükseltilmesi hedefleniyo

meritking giriş kingroyal giriş