Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik İş,TCDD Ücret Düşüklüğü İle İlgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu İle Görüştü

TCDD’deki yeni ihale dönemindeki ücret düşüklüğü ile ilgili yetkili sendika görüşmelerine devam ediyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

TCDD'deki yeni ihale dönemindeki ücret düşüklüğü ile ilgili yetkili sendika görüşmelerine devam ediyor.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan UYGUN'u makamında ziyaret eden Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı,ücret düşüklüğü ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU‘ nu makamında ziyaret etti.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI, TÜRK-İŞ Genel Mali sekreteri – Yol-İş Sendikası Genel Başkanı  Ramazan AĞAR ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil KARAİSMAİLOĞLU‘ nu makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı,yetkili ve örgütlü olduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı TCDD bünyesinde çalışan özel güvenlik görevlilerinin taleplerini Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı  Adil KARAİSMAİLOĞLU’na iletti.

Güvenlik İş Genel Başkanı Ömer ÇAĞIRICI' nın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ''Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’ na duyarlılığından dolayı Güvenlik-İş Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim'' diyerek üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için sendikal anlamda mücadelemiz sürecektir dedi.

meritking giriş kingroyal giriş