Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik-İş Sendikası Karıştı,İstanbul Şubeleri Binlerce Davayı Sendikada Olmayan Avukatlara Para Karşılığında Mı Sattı?

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası İstanbul şube başkanlıklarının başlatmış olduğu hukuki davaları araştıran özel güvenlik haber ekibimiz,üyelerin davalarını sendika dışında görev yapan avukatlara verildiği ve avukatın bundan şube başkanlarına dava başına pay verildiği iddia edildi detaylar haberimizde…

Bu haberin fotoğrafı yok

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası İstanbul şube başkanlıklarının başlatmış olduğu hukuki davaları araştıran özel güvenlik haber ekibimiz,üyelerin davalarını sendika dışında görev yapan avukatlara verildiği ve avukatında  şube başkanlarına dava başına pay verildiği iddia edildi.

Özel Güvenlik İşçilerin Davası Para Karşılığında Satılıyormu?

Haber sitemize gelen şikayetler üzerine araştırma yapan ekibimiz,696 KHK ile kadro alan işçilerin asgari ücret fark davalarının Güvenlik-İş Sendikası İstanbul Şube Başkanlıkları tarafından sendika dışında görev yapan avukatların açtığı öğrendik,bu avukatlar işçilerden dosya masrafı ve dava başına %10 ücret aldığı ortaya çıktı.

Şube Başkan ve Yönetimi Avukatlardan Ne Kadar Ücret Alıyor?

Sendika içerisinde ve ülke genelinde işçilerin davaları pazarlık konusu olmaya başlaması ile  Güvenlik-İş Sendikası Genel Yönetimi sendikamızda görev yapmayan avukatlara inanmayınız adı altında kamuoyuna açıklama yapmak zorunda kaldı.

Sendika Neden Bu Açıklamayı Yapmak Zorunda Kaldı?
 

Sendika İstanbul Şube başkanlıklarının işçilerin davalarını sendika dışında avukatlara para karşılığında pazarlaması iddiası karşısında üyelerden artan şikayetlerin önüne geçemediğinden dolayı açıklama yapmak zorunda kaldı.Avukatlar artık kendilerini sendika avukatı olarak tanıtmaya başladı.Üyelerden gelen şikayetlerin artması sebebi ile işin içinden çıkamayan yönetim şube başkanlıkları ile irtibata geçmesine rağmen sorunu çözemeyerek kamuoyu açıklaması yaptı.

İstanbul Şube Başkanlıklarının işçilerin davalarını başka avukatlara vermesi karşılığında ciddi rakamlara anlaştığı ve bunu büyük bir rant kapısına dönüştürdüğü iddia edilirken,görüşmeler telefon kayıtlarında yer aldı.

Şube Başkanlarından Talimat!

İstanbul Şube başkanlıkları dava açmak isteyen ve kendilerine gelen üyelerin vekaletlerini başka avukatlara vermesinden ise üyeler haberdar olmadığı ve vekalet verilen avukatın sendika avukatı olduğunu bildiği ortaya çıktı.Davaları ile ile ilgili bilgi yada sorun yaşayan üyeler Genel Merkez yönetimini aramaları sonucu gerçek ortaya çıktı.

Sendika Şubeleri Ticari Amaçlar İçin Mi Kuruldu?
İşçilerin Lehine Sonuçlanan Asgari Ücret Fark Davaları Neden Sendika Aracılığı İle Açımıyor?
Alınan Ücretler Kimlerin Cebine Giriyor?
İşçilerin Davaları Neden Genel Merkez Hukuk Birimi Üzerinden Açılmıyor?
Sendika Neden Kamuoyu Açıklaması Yapmak Zorunda Kaldı?
Şubeler,Üyeler İle Toplantılarında Neden Başka Avukatlara Vekalet Verin Diyor?
Sendikanın Gerçek Avukatları Kimlerdir?
Üyeler Şube Yönetimlerine İnanmayarak Genel Merkez İle Mi İletişime Geçecek?
İddia Edilen İşçiler Üzerinden Dava Ticareti Ne Zaman Son Bulacak?
Şube Yönetimi İddia Edildiği Gibi Dava Başına Ne Kadar ÜCRET Alıyor?
Şube Başkanları İddia Edildiği Gibi Dava Simsarlığı Mı Yapıyor?

Tüm bu soruların yanıtlarını sizler için araştırmaya devam edeceğiz.

meritking giriş kingroyal giriş