Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

EVA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, Sektör İçin Taban Ücret Belirlenmesi Gerekmektedir Dedi

Özel Güvenlik Haber ekibi olarak Eva Grup Yönetim kurulu Başkanı Sn. Ali Aydın’a konuk olarak özel güvenlik sektörü hakkında röportaj yaptık.

Özel Güvenlik Haber ekibi

Özel Güvenlik Haber ekibi olarak Eva Grup Yönetim kurulu Başkanı Sn. Ali Aydın’a konuk olarak özel güvenlik sektörü hakkında röportaj yaptık.

Özel güvenlik sektörünün içinden gelen uzun yıllar İBB’ye bağlı İSKİ kurumunda özel güvenlik amiri olarak çalışan Ali Aydın, Eva Gruop şirketini kurarak kısa zaman içerisinde yaklaşık 3.500 kişiye istihdam sağladı.

Yapmış olduğumuz röportajda Ali Aydın’a özel güvenlik sektörünün gelişimi ile ilgili sorular sorduk. Ali Aydın yapmış olduğu açıklamada; Özel güvenlik sektörünün içinden gelen biri olarak özel güvenlik sektörünü ve çalışanlarının yıllardır sorunlarını yakından takip ediyorum, bugün yaşamımız her alanında gördüğümüz özel güvenlik görevlilerinin toplum olarak farkındalığının oluşmadığı maalesef üzülerek söylüyorum, STK’ların bu konuda yapmış olduğu çalışmaların yetersiz kaldı,5188 Sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun temelinin özelikle özlük hakları konusunda değişmesi gerekmektedir. Sektör çalışanları için taban ücret belirlenmesi ile birlikte özelikle yıpranma payının mutlak göz ardı edilmemesi gerekmektedir.

Özel güvenlik çalışanları yapmış olduğu riskli işlere karşı hak ettiği ücreti alamamaktadır. Bunun en büyük kaynağını ise temel bir taban maaş uygulamasının olmaması ile birlikte sektörde oluşan haksız rakabet ortamıdır.EVA GROUP olarak tüm çalışanlarımızın taban ücretlerini asgari ücretten fazla tutuyor ve tüm yasal haklarını veriyoruz.

EVA GRUOP olarak hedeflerimize öncelik veren bir şirketiz, tüm idari ve saha çalışanlarımız şirketimizin bir parçasıdır. Bu sebep ile kısa zaman içerisinde hızla büyüyerek çalışan sayımızı 3.500 kişiye çıkardık, çalışma politikamız ise Kaliteden ödün vermeden tüm süreçleri yürütmek, Hizmetlerimizde en az hata ile iş anlayışını hedeflemek, Müşteri odaklı, şeffaf olarak yeniliğe ve değişime açık hizmet sunmak. Kaliteyi tüm paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza ortak bir sorumluluk olarak benimsetmek, Personellerimizin, ekiplerimizin gelişimine profesyonel eğitimlerle katkı vermek. Kaliteden ödün vermeden mükemmel hizmet seviyesine ulaşmak.

 Sosyal sorumluluklarımıza sahip çıkmak. Yönetici, çalışan tüm ekibin başarının bir parçası olduğunu hissettirmektir dedi.

meritking giriş kingroyal giriş