Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Çalışanların İş Kollarını Değiştirmeyen Adliyelere Adalet Bakanlığı’ndan Resmi Yazı Gitti!

696 KHK ile kadro alan işçilerin merakla beklediği yeni dönem toplu iş sözleşmesi sürecini özel güvenlik haber olarak sizler için araştırmaya devam ediyoruz.

696 KHK ile kadro

Adliyelerde Yetkili Sendika Hangisidir?

696 KHK ile kadro alan işçilerin merakla beklediği yeni dönem toplu iş sözleşmesi sürecini özel güvenlik haber olarak sizler için araştırmaya devam ediyoruz.

İş Kollarını Değiştirmeyen Adliyelere Adalet Bakanlığı'ndan Resmi Yazı Gitti!

Adalet Bakanlığı Personel Daire Başkanlığında gönderilen resmi yazıda 28.12.2020 tarihine kadar Adliye bünyesinde çalışanların iş kollarının 10 Nolu İş kolunda gösterilmesini SGK müdürlüklerine bildirilmesini talep etti.

Adliyelerde Hangi İşçi Sendikası Yetkili Olacak?

İşçiler Artık Sosyal ve Ekonomik Hakların Bir Olduğu Toplu İş Sözleşmesini Merakla Bekliyor

696 KHK ile kadroya geçen işçiler merakla yeni dönem toplu iş sözleşmesini bekliyor,Yüksek hakem heyetinin bağıtladığı toplu iş sözleşmesine karşı enflasyona karşı yenik düşen işçiler yeni döneme umutlu girmek istiyor.Bu yüzden sendikalarının kendilerine ekonomik ve sosyal katkılar sunacağı bir toplu iş sözleşmesini görmek istiyor.

10 Nolu İş Kolunda faaliyet gösteren yetkili sendikalar,TÜRK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı TEZ-KOOP-İŞ,KOOP-İŞ,HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı ÖZ-BÜRO-İŞ Sendikaları örgütlenme çalışmalarını tamamlamıştı.Tez Koop-İş ve Koop-İş Sendikası Adalet Bakanlığında yetki almak için bakanlığa başvurmuştu.

meritking giriş kingroyal giriş