Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Güvenlik İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!

Yapılan Toplu İş sözleşmesi ile, işçilere iş güvencesi ve ücretlerde artış sağlıyor.

Sözleşme ile sağlanan ücret artışları toplamı %30 ve Sosyal yardımlarda ise %100’e yakın iyileştirme gerçekleşti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Güvenlik İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!

Toplu İş Sözleşmesi imza törenine Sendika Yetkililerinden Güvenlik İş Genel Başkan Yardımcısı Ahmet DURCUK, Toplu Sözleşme Uzmanı Abdurrahman TATLIPINAR ve Deniz CAN, Bursa İl Temsilcisi Fatih YILMAZ ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin KÜLCÜ, Tarım A.Ş. Genel Müdürü Sayın Fetullah BİNGÜL, Tarım A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Sayın Halef Hakkı CAFER ve Tarım A.Ş. Hukuk Müşaviri Cihat ÇİNİ ve Tarım A.Ş.' de çalışan özel güvenlik görevlileri katılım sağladı.

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından açıklama yapan Güvenlik İş Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Durcuk;Yapılan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimize %30'a yakın ücret artışı ve sosyal haklarda ise % 100'e yakın iyileştirme yapıldı.Sendika olarak beşikten mezara hayatın her alanında yer alan özel güvenlik görevlisi üyelerimizin haklarını savunmak,kollamak,korumak için sendika olarak her türlü çalışmalarımıza devam edeceğiz,yapılan toplu iş sözleşmesinin üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, yapılan toplu iş sözleşmesinin iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, ''alın terinin karşılığı olan bu ücretler size ve ailenize bereket olarak dönsün. Sözleşme herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan Toplu İş sözleşmesi ile, işçilere iş güvencesi ve ücretlerde artış sağlıyor.

Sözleşme ile sağlanan ücret artışları toplamı %30 ve Sosyal yardımlarda ise %100'e yakın iyileştirme gerçekleşti.

Sözleşmeyle; yıllık giyim ve koruyucu eşya yardımı, yemek yardımı, Bayram yardımı, yakacak yardımı, ölüm yardımı, afet yardımı, çocuk yardımı, eğitim yardımı, evlenme yardımı, ikramiye yardımı, erzak yardımı ve diğer ücret ve sosyal haklarda iyileştirme yapılmıştır.

İmzalanan bu Toplu İş Sözleşmesinin Sendikamıza, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Tarım A.Ş'de çalışan özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

 

meritking giriş kingroyal giriş