Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Antalya Konyaaltı Belediyesi 53 Personel Alımı

Antalya Konyaaltı Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı

Antalya Konyaaltı Belediyesi personel

Antalya Konyaaltı Belediyesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR üzerinde yayımanmış olan personel alımı ilanına göre Antalya Konyaaltı Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı 3 alanda KPSS siz Personel Alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan şartlar nelerdir? Detayları paylaşıyoruz.

Personel Alımı Yapılacak Meslekler Hangileridir?

  • 14 Eğitmen,
  • 31 Özel Güvenlik Görevlisi,
  • 8 Temizlik Personeli,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Antalya Konyaaltı Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için yayımladığı ilana göre adaylardan genel olarak ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Emekliliğe hak kazanmamış ve Emekli olmamak, Güvenlik Görevlisi alımı için ÖGG Sertifikası ve kimliğe sahip olmak ” gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Antalya Konyaaltı Belediyesi personel alımında başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 29 Eylül 2023 tarihine kadar yapılacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece Online olarak Belediye Resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirecekler.

meritking giriş kingroyal giriş