Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Akdeniz Üniversitesi Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerinde İlk Oturum Gerçekleşti

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı işyerlerinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesinin görüşmeleri 4 Ocak 2021 tarihinde başladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü ve

Rektörlükte yapılan toplantıya Tez-Koop-İş Sendikası adına Antalya Şube Başkanı Barış Özdemir, Şube İdari Sekreteri Özgür Tingir ve sendika işyeri temsilcileri katılırken üniversite yönetimini temsilen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Genel Sekreter Ali Evren İmre, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Alptekin Duru ve Gülsüm Aktağ, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yiğiter Yiğitsoy, Personel Daire Başkanı V. Dilek Ayas, Ziraat Fakültesi Sekreteri Nadir Güler, Personel Daire Başkanlığı İşçi Şube Müdürü Mehmet Durgut ve Tesis Müdürü V. Ömer Ayyıldız katıldı.      

Sözleşme sürecinin başlangıcına ilişkin bir konuşma yapan  Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan; "Dünyaca ünlü bir üniversite olma hedefindeyiz. Bu amaca sizler olmadan ulaşmamız mümkün değil. Umarız sizleri de mutlu edecek şekilde ekonomik dengeleri sarsmayacak bir sözleşmeyi imzalarız." dedi. 

Tez-Koop-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Barış Özdemir,  Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan’a teşekkürünü ileterek sözleşme sürecinin her iki tarafı mutlu edecek bir şekilde sonuçlandırılması dileğinde bulundu.

meritking giriş kingroyal giriş