Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Son Dakika;102. Temel Eğitim ve 78 Yenilme Sınavı Bu İllerde İptal Edildi

30.04.2023 tarihinde yapılacak 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme sınavında iller bazında değişiklik yapıldı.

30.04.2023 tarihinde yapılacak 102.

30.04.2023 tarihinde yapılacak 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme sınavı yapılan denetimler sonrasında Malatya,Adıyaman,Kahramanmaraş,Hatay ve Osmaniye illerinde yapılmayacak.Bu illerde yaşayan ve sınava girmek isteyen adaylar mevcut belirlenen illerde sınava gireceklerdir.

EGM Tarafından Yapılan Açıklamada;

06.02.2023 günü saat 04.17’de meydana gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen deprem Kahramanmaraş Hatay. Osmaniye. Adıyaman. Gazianlep. Şanlıurfa. Diyarbakır. Malatya. Kilis, Elazığ ve Adamı başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.

Depremin yol açtığı can kayıpları ve yaralanmalar ile maddi hasarlar tüm milletimizi derin üzüntüye sevk etmiştir. Depremden yoğun olarak etkilenen ve OHAL kapsamına alınan 11 ilimizde 5188 sayılı Kanun kapsamında faaliyet izin belgesi alarak özel güvenlik temel ve yenileme eğitimi veren özel güvenlik eğilim kurumlarına ve özel güvenlik sınavlarına yönelik ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamın normalleşmesine katkı sağlanması amacıyla bir takım tedbirler alınmıştır.

meritking giriş kingroyal giriş