Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Özel Güvenlik Görevlisi Şehit Olan Abisinin Haberi İle Yıkıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

HAKKARİʹnin Yüksekova İlçesiʹnde uçurumdan yuvarlanan bir grup askerden şehit düşen Binbaşı Kürşat Selim Şenolʹun (39) şehadet haberi, memleketi Uşakʹtaki annesine ulaştı. Uşaklılar, şehit düşen hemşerileri binbaşının acı haberiyle üzüntü yaşadı.
Hakkariʹnin Yüksekova İlçesiʹnde bu sabah bir grup asker; yaya olarak İkiyaka Dağlarıʹnın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taraması yaparken uçuruma yuvarlandı. Olayda bir uzman çavuş ile birlikte Piyade Binbaşı Kürşat Selim Şenol şehit oldu. İki uzman çavuş ise yaralandı.
Evli ve 2 çocuk babası Binbaşı Kürşat Selim Şenolʹun şehadet haberi, annesinin yaşadığı memleketi Uşakʹa ulaştı. 1980 yılında babasını yitiren, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüʹnde özel güvenlik görevlisi olan Fatih Şenol adında kardeşi bulunan Binbaşı Şenolʹun şehadet haberini, merkeze bağlı Susuzören Köyüʹndeki bağevinde olan annesi ev hanımı Muazzez Şenolʹa, askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Fenalık geçiren Muazzez Şenol, yapılan müdahale sonrası il merkezinde, Atatürk Mahallesi Şehit Abdulkadir Klavuz Sokakʹtaki evine ambulansa getirildi. Uşaklılar da şehit haberini alınca büyük üzüntü yaşadı.
5 katlı bir apartmanın 1ʹinci katında yaşayan şehidin annesinin evinin balkonuna, ayrıca binadaki 2 ayrı balkona daha Türk bayrakları asıldı. Şehidin kardeşi Fatih Şenolʹun, balkondaki Türk bayrağını defalarca öptüğü görüldü. Kent sakinleri, başsağlığı dilemek için ailenin yanına gelmeye başladı. Şehidin eşinin ve çocuklarının Isparta Eğirdirʹde olduğu öğrenilirken, cenazesinin yarın ikindide kılınacak namazın ardından Susuzören Köyüʹnde toprağa verilmesi bekleniyor.

meritking giriş kingroyal giriş