Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik-İş Başkanı Çağırıcı,Ormanlarımızı Korumak İçin Özel Güvenlik Görevlileri Olarak Biz Hazırız Dedi

Türk-İş Konfederasyonu’na bağlı Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı Nefesimiz olan ormanları korumak için özel güvenlik görevlileri olarak 7/24 göreve hazırız dedi.

Türk-İş Konfederasyonu'na bağlı Güvenlik

Türk-İş Konfederasyonu'na bağlı Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı nefesimiz olan ormanları korumak için özel güvenlik görevlileri olarak 7/24 göreve hazırız dedi.

Çağırıcı yapmış olduğu açıklamada;

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı.  Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Ormanlarımız ve doğamız için devletimiz tüm imkanlarını ortaya koyarak gerekli tedbir alıyor almaya da devam edecektir.Özelikle yaz aylarında her türlü sabotaj ihtimalllerine karşı bu tedbirlerin sayısını artırmak gerektirmektedir.Ormanlarımızın giriş çıkışlarının kontrol altına alınması ve detaylı drone  kameralar ile ve teknolojik imkanlar ile gözlemlenmelidir. Bu nedenle orman muhafaza ekipleri,jandarma ve polisimizimizin takviyesine ek olarak daha geniş güvenlik önlemlerini almalıyız.Bu konuda özel güvenlik görevlileri olarak her türlü göreve hazırız.

Yangınların sık görüldüğü yaz aylarında gerekli görülen yerlere vardiyalı şekilde özel güvenlik görevlileri görevlendirilebilir.Bu konuda kısa zamanda sendika olarak çalışma yaparak ilgili yetkililere ileteceğiz.

 

meritking giriş kingroyal giriş