Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Kıyma 2. sezon ne zaman başlayacak? Kıyma yeni sezon olacak mı?

Blu TV’de bu sezon yayınlanan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Kıyma isimli dizi, ilk sezonunu 5. bölüm ile birlikte kapattı. Dizinin müdavimleri yeni sezonda Kıyma’nın devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.

Blu TV'de bu sezon

Son zamanlarda dijital içerik yayınlayan platformlar çok fazla rağbet görmeye başladı. Bu platformlar arasına adından sürekli söz ettiren Blu TV’de eklendi. Türk platformu olan ve içeriğinde bir çok kaliteli yapım barındıran Blu Tv, izleyicileri için sürekli yeni içerik yayınlamasını hız kesmeden devam ettiriyor.

Son olarak bu sezondan ekranlara getirdiği Kıyma isimli dizi ile anılan Blu Tv, dizinin 5. bölümünü yayınladı ve dizinin ilk sezonunu kapattığını duyurdu. Blu Tv izleyicileri ise Kıyma isimli dizinin yeni sezonda yeniden ekranlara gelip gelmeyeceğini merak ederken 2. sezonun hangi tarihte başlayacağını sorgulamaya şimdiden başladılar.

Kıyma 2. sezon ne zaman başlayacak?

Blu Tv’nin yıl içinde en çok ilgi göre diziler arasında yer alan Kıyma dizisi, ilk sezonu geride bıraktı. Dram türü içeren Türk yapımı internet dizisi, ilk yayınlandığı günden itibaren beğeni toplarken kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Adana’dan büyük hayaller kurarak İstanbul’a gelen üç arkadaşın temiz başlangıç yapmak istedikleri hayatlarında başlarına gelen olayları trajikomik bir şekilde ele alan Kıyma dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili yapım şirketinden henüz resmi açıklama yapılmad

meritking giriş kingroyal giriş