Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Hastanede güvenlik görevlisine ‘kırmızı alan’ saldırısı!

Pendik’te Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki kişi, acil bölüm kırmızı alanda tedavi altında bulunan akrabalarını görmelerine izin vermeyen güvenlik görevlisi Nedim Alyörük’e saldırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar hakkında işlem başlatıldı.

Pendik'te Marmara Üniversitesi Eğitim

İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki kişi, acil bölüm kırmızı alanda tedavi altında bulunan akrabalarını görmelerine izin vermeyen güvenlik görevlisi Nedim Alyörük’ü (28) darbetti. O anlar güvenlik kameralarına yansırken şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.

UZAKLAŞTIRMAK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, 16 Mart’ta saat 13.40’ta Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Ercan Babacan (54) ve Muhammed Gökçe (32) hastanenin acil bölümündeki kırmızı alanda tedavi gören yakınlarının yanına gitmek istedi. Ancak acildeki güvenlik görevlisi Nedim Alyörük, buna izin vermedi. Kırmızı alana giremeyen Babacan ve Gökçe kendilerine izin vermeyen Alyörük ile tartıştı. İki kişi zorla kırmızı alana girmek isteyince de Alyörük kollarından tutarak uzaklaştırmaya çalıştı. 

GÖZALTINA ALINDILAR

Bu sırada Babacan ve Gökçe, güvenlik görevlisi Alyörük’e saldırdı. Saldırı anı hastanenin güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde kadın bir güvenlikçinin araya girerek olayı önlemeye çalıştığı anlar yer alıyor.

Saldırı sonrası güvenlik görevlileri, ‘Beyaz Kod‘ vererek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi, güvenlik görevlisi Nedim Alyörük’e saldıran Ercan Babacan ve Muhammed Gökçe’yi gözaltına aldı.

meritking giriş kingroyal giriş