Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı canlı izle! Maç Linki

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı kaçak izle,Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı şifresiz izle.

Spor Toto Süper Lig'in

Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı canlı izleyeceğiniz platformlar.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak müsabaka naklen beIN Sports ekranlarından yayınlanacak. Heyecan dolu karşılaşmayı izlemek isteyen kişiler Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı canlı izle ekranı araştırmasına çıktı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı lacivertli takım son olarak Fatih Karagümrük’ü deplasmanda mağlup etmiş ve lider Galatasaray ile puan farkını 6’ya düşürmüştü. İşte Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı canlı izle ekranı ve detaylar.

Ankaragücü ise küme düşme hattının 4 puan üstünde 28 puanla 14. sırada yer alıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar almak isteyen MKE Ankaragücü, deplasmandaki yenilgi serisini de sonlandırmaya çalışacak. Sarı-lacivertliler, ligde oynadığı son 3 dış saha maçını da kaybetti.

Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, Ankara’da 3-0 kazanmıştı.

meritking giriş kingroyal giriş