Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Ege Üniversitesi Hastanesinde Sendika Eylem Yaptı

Ege Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık işçileri toplu iş sözleşmesi yapabilmek adına masaya davet etti.

Ege Üniversitesi Hastanesinde çalışan

Ege Üniversitesi Hastanesinde çalışan sağlık işçileri toplu iş sözleşmesi yapabilmek adına masaya davet etti.

Sendikadan Yapılan Açıklamada;

Meydanda “Ege İşçinin Hakkını Ver” gibi sloganlar atan sağlık işçileri, Ege Üniversitesi Rektörlüğünü toplu iş sözleşmesi masasına davet ettiler.  

Üniversite Hastanesi poliklinikler önünde Basın açıklaması yapan Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, üniversite hastanesinde çalışan sağlık emekçilerinin hak kaybı yaşamaması için Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nü Toplu İş sözleşme masasına davet ederek, işçinin alınterinin, emeğinin karşılığını vermeye davet etti. Ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, meslek kodlarının düzenlenmesini, görev tanımlarının yapılmasını ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Nazım Özkan’ın işe iadesinin yapılması konusunda çağrıda bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, “Tüm sendikal ve meşru haklarımızı kullanarak Ege Üniversitesi Rektörlüğü’ne en yüksek sesimizle sesleniyoruz, Emeğimiz, Ekmeğimiz, Geleceğimizden vazgeçmeyeceğiz! Haksızlıklardan, Hukuksuzluklardan vazgeçip Ege İsçinin Hakkını Ver diyoruz!” çağrısında bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, “TÜHİS’ e yetki vererek TİS görüşmeleri sürecinin dışında sorunlara taca atma ve sürece seyirci kalma çabalarına karşı önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nün sözleşme sürecine dahil olmasını ve iş yerine özgü konuların Rektörlükle görüşülüp Toplu Sözleşme Müzakerelerini üyelerimiz lehine sonuçlandırmak için defalarca kez görüşme talebimiz olmasına rağmen net cevap alamadık, çağrılarımız ve görüşme taleplerimiz Rektörlük tarafından karşılıksız bırakılmıştır. Üniversite Rektörlüğünü çağrılarımıza cevap vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

meritking giriş kingroyal giriş