Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.İşçilerin maaş ve sosyal haklarında iyileştirme yapıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Sendikadan yapılan açıklamada;

Genel Başkanımız Hakan Toy’un, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban’ın, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı’nın, İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi baştemsilcimizin, işyeri temsilcilerimizin ve üyelerimizin desteğiyle büyük mücadeleler sonucu Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçilerine yeni ekonomik, sosyal ve özlük haklar kazandıracak İşletme Toplu İş Sözleşmesini imzaladık. Üyelerimize, işverene ve sendikamıza hayırlı olsun.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde gerçekleşen imza törenine Genel Başkanımız Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcımız Adem Sarıçoban, Hukuk Müşavirimiz Av. Kadir Atıcı, İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, işyeri baştemsilcimiz ve temsilcilerimizin yanı sıra Rektörlük Temsilcileri katıldılar.

Sağlık emekçilerinin alın teri ve emeklerinin karşılığını almak, sofralarına bir lokma ekmek koymak, mevcut haklarını iyileştirmek, sosyal, ekonomik ve özlük haklarını geliştirmek için gece gündüz demeden mücadele eden Genel Merkez Yönetim Kurulumuz ve İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi baştemsilcimizin, işyeri temsilcilerimizin ve üyelerimizin gayretli çalışmaları sonuç verdi. Yapılan İşletme Toplu İş Sözleşmesiyle üyelerimizin yüzünü güldürecek yeni haklar aldık. 

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak üyelerimiz adına sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Genel Başkanımız Hakan Toy’a, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar’a, Sendikamızın ve üniversitenin toplu sözleşme heyetine teşekkür ederiz dedi.

meritking giriş kingroyal giriş