Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Diyarbakır’da Özel Güvenlik Görevlisinden Örnek Davranışa 17 Yevmiye Ödül

Kayar, davranışı nedeniyle Ocak Özel Güvenlik Hizmetleri’ne bağlı çalışan, Metropol Kent 1 Sitesi Güvenlik Görevlisi ödüllendirildi.

 Kayar, davranışı nedeniyle

Kayar, Metropol Kent 1 Sitesi’nde görev yaparken yolda bulduğu çantanın içinde mali değeri 200 bin TL olan zinet eşyayı polise teslim etti. Kayar, davranışı nedeniyle Ocak Özel Güvenlik Hizmetleri’ne bağlı çalışan, Metropol Kent 1 Sitesi Güvenlik Görevlisi ödüllendirildi.

Ocak Güvenlik Hizmetleri duyarlı personeline 17 yevmiye ödül verdi.

Ocak Güvenlik Hizmetleri Müdürü Azat Ocaklı yaptığı açıklamada; Kayar’ın bu örnek davranışı, özel güvenlik görevlilerinin topluma olan sorumluluklarını yerine getirme konusundaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu. Özel güvenlik görevlileri, toplumun güvenliğini sağlamak için çalışıyorlar ve bu doğrultuda, örnek davranışlar sergileyerek topluma örnek oluyorlar. Kayar’ın yaptığı gibi, kaybolmuş veya unutulmuş eşyaları teslim etmek, kaybolan mal sahibinin hakkını korumak şirketimizin vizyonu ve misyonu açısından da önemlidir. Bu sebeple personelimizi duyarlılığı sebebiyle 5000 TL yaklaşık 17 yevmiye ikramiye verdik” dedi.

Kayar, olayı anlatırken, “Görev yerimde yaptığım rutin kontroller esnasında yol kenarında bir çanta gördüm. İçinde ne olduğunu bilmediğim için çantayı açtım ve içinde birçok zinet eşya olduğunu gördüm. Hemen çantayı emanete alarak hem polise hemde bağlı olduğum Ocak Güvenlik Hizmetlerine bildirdim. Tutanak eşliğinde polise teslim ettik. Benim görevim, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bu nedenle çantayı teslim etmek benim için doğal bir davranış oldu.” şeklinde konuştu.

Bu tür davranışlar, özel güvenlik görevlilerinin toplumda güvenilirliklerini arttırırken, toplumda adalete olan inancı da güçlendiriyor. Özel güvenlik görevlilerinin bu tür örnek davranışları, insanların güvenliği için çalışan güvenlik güçlerine olan güveni arttırıyor ve toplumda adalete olan inancı pekiştiriyor. Bu nedenle, toplumda örnek davranışlar sergileyen özel güvenlik görevlileri, takdir edilmeli ve ödüllendirilmelidir.

kaynak:guneydoguguncel com

meritking giriş kingroyal giriş