Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Depremde 6 yakınını kaybetti, ‘sahte rapor’ suçlamasıyla işten atıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Hatice Kömürcü (43), Kahramanmaraş depreminde 6 yakınını kaybetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde güvenlik

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Hatice Kömürcü (43), Kahramanmaraş depreminde 6 yakınını kaybetti. 10 günlük rapor alarak memleketine giden ve yakınlarını defnettikten sonra iş yerine dönüp, taziye telefonlarına cevap veren Kömürcü, ‘Cep telefonu ile meşgul olmak, görevi ihmal etmek’ gerekçesiyle işten çıkartıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bana gelen ilk bilgilerde sahte rapordan bahsediliyor. Haksızlığa uğradıysa uğratanı cezalandırırız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 6 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 2 çocuk annesi Hatice Kömürcü, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 6 yakınını kaybetti. Deprem dolayısıyla 10 günlük rapor alarak memleketine giden Kömürcü, aile yakınlarının cenazelerini toprağa verdikten sonra Mersin’e döndü. İş yerinde taziye telefonlarına cevap veren Kömürcü, ‘Cep telefonu ile meşgul olmak, görevi ihmal etmek’ gerekçesiyle işten çıkarıldığını 3 Mart’ta cep telefonuna gönderilen kısa mesajla öğrendi. Olayın yaşandığı güne kadar hakkında herhangi bir işlem ya da tutanak olmadığını söyleyen Kömürcü, deprem felaketinin etkisini atamadan ikinci defa mağduriyet yaşadığını belirtti.

meritking giriş kingroyal giriş