Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Caretta yuvasını tespit eden özel güvenlik ödüllendirildi

Bu haberin fotoğrafı yok

ANTALYAʹnın Manavgat İlçesiʹnde sahilde Caretta carettanın yumurta bıraktığı yeri tespit ederek korumaya alınmasını sağlayan otelin özel güvenlik görevlisi ödüllendirildi.

Manavgat Titreyengöl mevkiindeki Nashira Resort Hotelʹde güvenlik görevlisi olarak çalışan Eyüp Öztürk, geçen çarşamba gecesi sahilde dolaşırken bir Caretta carettanın yuva yaparak yumurtalarını bıraktığını gördü. Sabah otel yetkililerine durumu anlatan Eyüp Öztürk, şezlongların hemen yanında olan yuvanın etrafının güvenlik şeridiyle koruma altına alınmasını sağladı.

Nashira Resort Hotel sahibi Hüseyin Aydoğan, Titreyengöl ve Sorgun bölgesinin Caretta carettaların yumurtlama yaptığı bölge olduğunu belirterek, bu nedenle dikkatli davrandıklarını söyledi. Bu konuda personele verdikleri eğitimin sonucu aldıklarını aktaran Aydoğan, personelin de konuya azami dikkat gösterdiğini anlattı. Hüseyin Aydoğan, Caretta caretta yuvasını tespit ederek, koruma altına alınmasını sağlayan otelin güvenlik görevlisi Eyüp Öztürkʹe teşekkür ederek ödüllendirdi.

meritking giriş kingroyal giriş