Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Akşam saat 21.00’da bakan duyuracak! Taşeron, sözleşmeli ve EYT için açıklama gelecek

Türkiye’de çalışanların merakla beklediği kadro ve emeklilik için detaylar yavaş yavaş netleşecek. Buna göre ise bakan Vedat Bilgin bu akşam TRT Haber’e konuk oluyor. Akşam saat 21.00’da bakan duyuracak! Taşeron, sözleşmeli ve EYT için açıklama gelecek

Türkiye'de çalışanların merakla beklediği

Türkiye’de çalışanların merakla beklediği kadro ve emeklilik için detaylar yavaş yavaş netleşecek. Buna göre ise bakan Vedat Bilgin bu akşam TRT Haber’e konuk oluyor. Akşam saat 21.00’da bakan duyuracak! Taşeron, sözleşmeli ve EYT için açıklama gelecek

Akşam saat 21.00’da bakan duyuracak! Taşeron, sözleşmeli ve EYT için açıklama gelecek – Türkiye’de çalışanların merakla beklediği kadro ve emeklilik için detaylar yavaş yavaş netleşecek. Buna göre ise bakan Vedat Bilgin bu akşam TRT Haber’e konuk oluyor. Ülke genelinde birçok işçi sınıfı gözlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na çevirdi. Bakanlıktan gelecek haber doğrultusunda birçok alanda çalışan sınıfın talepleri karşılanacak.

Buna bağlı olarak sözleşmeli kamu personeli, taşerona kadro, belediye işçileri, şirket işçileri ve aylardır merakla beklenen EYT konusuna dair tüm sorular yanıtlanacak. Yapılan son dakika açıklamalarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in bu akşam saat 21:00’da TRT Haber ekranlarına konuk olacağı öğrenildi. Çalışma Bakanı tarafından canlı yayında yapılacak açıklama ile birlikte vatandaşların istekleri karşılanacak.

Gündeme düşen iddialara göre emeklilikte yaşa takılanlar, işçilere kadro ve emeklilikte yaşa takılanlar konusuna dair açıklama yapılacak.

ÇALIŞANLARA KADRO MÜJDESİ

Bir anda son dakika olarak gündeme düşen gelişmeler doğrultusunda sözleşmeli kamu personelleri için kadro konusunda çalışmalar tamamlanıyor. Bakan Vedat Bilgin tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalar eşiğinde sözleşmelilere kadroda sona gelindiği ve birkaç gün içerisinde de bu konu ile ilgili resmi kaynaklardan açıklama geleceği öğrenildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yapmış olduğu diğer açıklamalardan birisi de şüphesiz kadrosu olmayan 90 bin taşeron işçi olmuştu. 90 bin taşeron işçinin kadroya geçirilmesi adına çalışmaların artık tamamlandığı ve bu işçilerin kadroya alınacağı paylaşıldı. Buna göre ise artık geçici işçiler için de memur kapısı açıldı.

 

Aylardır milyonların beklediği en önemli konular arasında yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili bu akşam birçok detay açıklanacak. EYT’lilerin maaşlarını alacağı ilk tarihi ve ilk grupta kaç kişinin emekli olacağına dair açıklamalar gündemde yer edinecek.

Gündemde yer alan diğer konular arasında ise belediye ve şirket işçileri için yapılacak olan kadro konusu. Buna göre ise vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bakanlık bir çalışma yürüterek belediye şirket işçileri için kadro talepleri karşılık bulacağa benziyor.

BAKAN CANLI YAYINDA TRT HABER’DE OLACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bu akşam saat 21:00’da TRT Haber’de gündeme dair tüm merak edilen soruları yanıtlayacak. 

Son dakika tüm gelişmelerden ve Bakan’ın açıklamalarından anında haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza kurabilirsiniz.

KAYNKA KAMU GÜNDEMİ

meritking giriş kingroyal giriş