Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Haberimiz Üzerine ANFA Çalışanları İle Buluşan Sendika İkramiye Hakkında Açıklama Yaptı

ANFA Güvenlik Hizmetleri’nde yetkili sendika olan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı ÖZ-GÜVENSEN Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalamıştı.

ANFA Güvenlik Hizmetleri'nde yetkili

ANFA Güvenlik Hizmetleri'nde yetkili sendika olan HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı ÖZ-GÜVENSEN Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalamıştı.Toplu iş sözleşmesine göre özel güvenlik işçileri mayıs ayında 13,kasım ayında 13 gün olmak üzere tediye alacaklardı,fakat toplu iş sözleşmesinde belirtilen tediye ücretleri özel güvenlik işçilerinin hesabına yatmadı.Konu ile ilgili yapmış olduğumuz haberler sonrası sendika yetkilileri ANFA çalışanlarını ziyaret ederek ödenmeyen ikramiyeler ile ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZ-GÜVENSEN Sendikası yapmış olduğı açıklamada''ANFA GÜVENLİK çalışanlarını da ziyaret eden ÖZ GÜVEN-SEN Yetkilileri üyeleriyle sohbet ederek sorunlarını dinlediler. İkramiye konusunda da sorular soran üyelerine yetkililer şunları söylediler: Ankara B.B çalışan diğer işçilerinde ikramiyelerini şu ana kadar alamadığını ve bu konudada en kısa zamanda bir çözüm için yetkililerle görüşmelerin devam ettiğini söylediler.
 

meritking giriş kingroyal giriş