Son dakika... Giresun’da eski güvenlik görevlisi genç tabancayla intihar etti

Giresun’da eski güvenlik görevlisi genç tabancayla intihar etti

Son dakika... Giresun’da eski güvenlik görevlisi genç tabancayla intihar etti
1 dk okuma

Giresun’da bir süre özel güvenlik görevlisi olarak devlet hastanesinde çalışan H.Ö., akşam saatlerinde tabancayla intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, devlet hastanesinde bir süre güvenlik görevlisi…

Edinilen bilgilere göre, devlet hastanesinde bir süre güvenlik görevlisi olarak çalışan H.Ö., daha sonra ayrılmak zorunda kaldı. Bir süre Debboy mevkinde köftecilik yapan H.Ö., bugün akşam saatlerinde gittiği ablasının evinde tabancayla intihar etti.

İhbarla Hacı Hüseyin Mahallesindeki olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde H.Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi.

Bir süre önce eşinden de ayrılan H.Ö.’nün cesedi savcılık…

Bir süre önce eşinden de ayrılan H.Ö.’nün cesedi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. 

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABERMecidiyeköy Metrobüs Durağı'nda özel güvenlik görevlisinden vatandaşa tekmeli saldırı: O anlar kamerada
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →