Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Sağlık-iş Sendikası Genel Başkanı Hakan TOY’dan teşekkür ziyareti.

Sağlık-iş sendikası Genel Başkanı Hakan TOY ve yönetimi Kocaeli Üniversitesinde çalışan üyelerini ziyaret ederek teşekkür etti..

Sağlık-iş sendikası Genel Başkanı

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan TOY ve yönetimi Kocaeli Üniversitesinde çalışan üyelerini ziyaret ederek teşekkür etti..

Kocaeli üniversitesinde yetkili olan sendika yeni dönemde 2023-25 yılları arasında yapılacak toplu iş sözleşmesi süreçi için çalışmalarını hızlandırdı. Yetki için gerekli çoğunluğun sağlanması sonrası Sağlık-iş Sendikası Kocaeli Üniversitesine adeta çıkartma yaparak çalışanlara tek tek teşekkür etti. 

Yapılan ziyaretlerde, Genel Başkan Hakan TOY’a Genel Başkan Yardımcısı Sülayman TURGUT, Genel Başkan Yardımcısı Osman ÇAVUŞ, Hukuk Müşaviri Kadir ATICI 
Kocaeli Şube başkanı Merak OĞUZ
Şube başkan Yardımcı Yahya KAYA
Şube başkan Yardımcı Muhammet ali TATLIGÜL
Şube Sekreteri Mustafa ÇALIM
Şube Mali Sekrete Bilal ÇiFTÇİ ve iş yeri temsilcileri eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde üniversiteye çıkan başkan Hakan TOY ve yönetimi gün boyu farklı birimlerde görev yapan üyelerini görevleri başlarında ziyaret ederek sorunlarını ve talepleri dinledi çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çalışanlar yapılan ziyareti memnuniyetlerini karşılarken her fırsatta tekrarlanmasını istediler. 

Birimleri tek tek dolaşan Hakan TOY daha sonra çalışanların katılımı ile geniş bir bilgilendirme toplantısı yaptı. 
Başkan Hakan Toy çalışanlara “ sözleşme sürecini kapalı kapılar arkasında değil sizlerle beraber şeffaf bir şekilde yürüteceğiz ve olmasını istediğiniz maddeler için herkesten yazılı bir şekilde talepleri toplayacağız ve taslaklarımızı sizlerle beraber hazırlayacağız” derken, 500 TL karşılığında yetki almak emeği satın almak için malum sendikanın oyununu Sağlık-iş Sendikasını tercih ederek bozan üyelerine hoş geldiniz dedi teşekkür etti.

Soru cevap şeklinde gecen bilgilendirme toplantısı sonrası Başkan Hakan Toy, beraberindeki heyetle birlikte Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren’i ve  Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Döner Sermaye İşletme Müdürü Burhan Eres’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı iyi niyetlerin iletildiği ziyarette çalışma hayatında yaşanan gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu

Admin

meritking giriş kingroyal giriş