Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitim Sertifikaları E-Devlet Üzerinden Alınabilecek

Özel güvenlik kimliklerinin E-Devlet üzerinden çıkartılmasının ardından özel güvenlik sektörüne bir yenilik daha eklendi.

Özel güvenlik kimliklerinin E-Devlet üzerinden

Özel güvenlik kimliklerinin E-Devlet üzerinden çıkartılmasının ardından özel güvenlik sektörüne bir yenilik daha eklendi.

Bundan sonra eğitim sertifikaları E-Devlet üzerinden çıkarılacak.Kursa katılan özel güvenlik görevlisi adaylar ile yenileme eğitimine tamamlayan özel güvenlik görevlileri E-Devlet üzerinden sertifikalarını alabilecek.

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı özel güvenlik eğitim kurumlarını bilgilendirerek optik cevap kağıtlarınının fotoğraflı bastırılacağını duyurdu.

Eğitim kurumlarına''Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz temel ve yenileme eğitim sınavına ilişkin optik cevap kağıtlarının fotoğraflı olarak basılacağı daha önceden yazı ile bildirilmişti.
Optik cevap kapıtlarına basılacak fotoğrafların özelliklerinin ne şekilde olacağı ve bu ların taranmasından eğitim kurumlarının sorunlu olacağı hususunda emir yazısı gönderilmişti.
Yaptığımız incelemede eğitim kurumlarımızın fotoğrafları sisteme kaydetmedikleri. Fotoğraf yerine eğitim kurumu logosu kaydeden eğitim kurumlarımızın bulunduğu veya birden fazla adaya aynı fotonun kaydedildiği müşahade edilmiştir.
Eğitim kurumlarımıza bu mesajı iletin. Gerekli düzeltmeyi yapmadıkları takdirde adaylarının sınava giremeyeceğini kendilerine hatırlatın''Konulu bilgilendirme gönderildi.

 

meritking giriş kingroyal giriş