Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

KYK Çalışanları Toleyis Sendikasının Toplu İş Sözleşmesinde Neler Kazanacak? Ücretler Değişecek Mi?

Kamuda toplu iş sözleşmesi sürecini takip eden haber sitemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı işyerlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmesi sürecini takip etmeye devam ediyor.

Kamuda toplu iş sözleşmesi

Kamuda toplu iş sözleşmesi sürecini takip eden haber sitemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı işyerlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmesi sürecini takip etmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere 696 KHK ile kadro alan işçiler 1 Kasım sonrası Toleyis Sendikasının mevcut toplu iş sözleşmesinden yararlanacak.

Ücretler Değişecekmi,Sosyal Haklar Nasıl Olacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı işyerlerinde çalışan işçiler toplu iş sözleşmesine müdahil olduktan sonra yol,yemek,sosyal yardım vb gibi haklardan yararlanabilecek.696 KHK ile kadro alan işçiler yol yemek yardımlarını zamlı almak ile birlikte yaklaşık 2 aylık tutarında sosyal yardım ve giyim yardımı alacak.Buna göre işçiler yeni dönem toplu iş sözleşmesine dahil olduktan sonra bir çok haktan yararlanabilecek.Toleyis sendikası hesaplama uzmanı Candoğan Ceylan tarafından paylaşılan sosyal ve ekonomik tabloları sizler ile paylaşıyoruz.

Yüzdelik Dilimlere Göre Brüt ve Net Üzerinden Alınacak Sosyal Haklar 

 

meritking giriş kingroyal giriş