Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Kültür ve Turizmi Bakanlığına Bağlı Devlet Tiyatrolarında Çalışan İşçiler Grev Kararı Aldı

Devlet Tiyaroları işçileri uzun süredir bağlı bulunduğu Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda çalışan işçilerle aynı haklara sahip olmak için çaba sarfediyordu

Devlet Tiyaroları işçileri uzun

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI DEVLET TİYATROLARIN'da çalışan işçileri grev kararı aldı.

Devlet Tiyaroları işçileri uzun süredir bağlı bulunduğu Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda çalışan işçilerle aynı haklara sahip olmak için çaba sarfediyordu. Yetkili sendika olan Hak-İş Öz Büro-İş tarafından grev kararı alınmasına rağmen grev oylamasının yapılacağı kesinleşince oylama gününden önceki gün olan 03.06.2021 tarihinde işçileri Sendikanın Genel Yönetimi nezdinde arayarak "Greve hayır oyu atın." diyerek grevin uygulanmaması için uğraş vermesi iddiasına karşın işçiler Grev Kararı almada büyük çoğunluk elde etti.

Sendika Grev Kararı Alınmaması Konusunda İşçileri Engelledi İddiası!

04.06.2021 Cuma günü kurulan grev oylamasında ve gayri resmi sonuçlarda %96 greve evet çıktı. 09.06.2021 tarihinde herhangi bir itiraz olmaması dahilinde sonuçlar kesinleşecek ve işçi sendikası tarafından grevin uygulamaya konulma günü işverene tebliğ edilmesi gerekecektir.

 Devlet Tiyatroları işçilerinin bağlı oldukları Kültür ve Turizm Bakanlığındaki hali hazırdaki toplu iş sözleşmesinin, çok düşük rakamlar altında olan TÜHİS'in klasik toplu iş sözleşmesine mahkum edilmesine karşı işçiler birlik olarak Grev uygulaması kararı aldı.

İşçiler Grev haktır engellenemez! Sloganı attı.

meritking giriş kingroyal giriş