Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

KAAN Projesi’nde Başarı Gösteren Özel Güvenlik Personellerine Ödül

TÜRKİYE genelinde 2020 yılında hayata geçirilen ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN)’ kapsamında görevlerinde başarı gösteren 34 polis ve özel güvenlik personeline ödül verildi.

TÜRKİYE genelinde 2020 yılında

 Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ödül törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yrb. Murat Sezgin, Özel Güvenlik Denetleme Antalya Bölge Başkanı Serdar Hatipoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Deniz Filiz’in yanı sıra üst düzey emniyet personeli katıldı.

Türkiye’nin 81 ilinde uygulanan KAAN Projesi çalışmalarında üstün gayret, özveri ve başarı gösteren emniyet personeli ve özel güvenlik çalışanı 34 kişiye ödülleri verildi. Antalya protokolünün katıldığı törende konuşan Vali Ersin Yazıcı, Antalya’nın KAAN Projesi’ni en iyi uygulayan illerin başında geldiğini söyledi. Sözlerini polis, jandarma ve güvenlik personeline teşekkür ederek sürdüren Yazıcı, şöyle konuştu;

“Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum kurduğunuz işbirliği ve gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı. Turizmin başkentindeyiz. Türkiye Cumhuriyetinin dışa açılan kapısı, ülkemizin misafir odasıyız. Bunun getirdiği ağır sorumluluklarla birlikte görevimizi bu şehirde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kendi nüfusumuzun yanında bir dünya şehri olan dünyanın her yerinden misafir kabul eden yılda 9-10 milyondan 16 milyona kadar turist sayısına ulaşan bir dünya şehriyiz. 2 milyon 600 bin nüfusun yanında 15-20 milyon yerli ve yabancı misafir ağırlayan bir kentiz. Öncelikle kendi vatandaşlarımıza diğer yandan şehrimize gelen misafirlerimizi ülkemiz adına güvenlikli, korunaklı ve rahat bir şekilde tatillerini yapabilecekleri gösterme mecburiyetimiz var. Bu nedenle sizlerin omuzlarında ağır sorumluluk var.”

Törende KAAN Projesi’nin detaylarını anlatan Özel Güvenlik Denetleme Antalya Bölge Başkanı Serdar Hatipoğlu, “Günümüz itibarıyla ülke genelinde özel güvenlik izni verilen 52 bin 752 noktada, 200 bin 207 özel güvenlik görevlisi ve 23 bin 388 genel kolluk personelinin katılımıyla KAAN Projesi hedeflerine ulaşarak uygulama haline gelmiştir. 2019 yılında ilk kez İstanbul’da başlayan, ardından 2020 yılında Türkiye geneline yayılan günümüze kadar kamu ve özel sektörde görev yapan özel güvenlik görevlileri ile özel güvenlik yöneticileri ve sorumlularına, KAAN Uygulaması eğitimleri de dahil olmak üzere, toplam 703 bin 288 özel güvenlik görevlisine eğitim verilmiştir” dedi.

KAAN Projesi’nin tanıtımını da yapan Hatipoğlu, “Kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyette, suçu meydana gelmeden önlemek, meydana gelen olaylardan genel kolluğun en seri şekilde bilgisinin olmasını sağlamak, devam eden olaylara etkin ve zamanında müdahale ederek olay yerindeki delillerin sağlıklı şekilde muhafazası ve genel kolluğa teslimi kapsamında çalışan özel güvenlik görevlilerinin, genel kolluk kuvvetleriyle etkili iletişim ve işbirliği ile koordinasyonunu sağlamak, aidiyet duygularını geliştirmek, kamu kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla proje hayata geçmiştir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından görevlerindeki başarı ve özverili çalışmalarından dolayı 34 polis ve özel güvenlik personeli ödüllerini protokolün elinden aldı. Tören sonunda ödül alanlar ve protokol aile fotoğrafı çektirdi.

Admin

meritking giriş kingroyal giriş