Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik Sistemleri ve Cihazları Eğitici Eğitim Sertifikası İle Özel Güvenlik Sektöründe Yeni Meslek Doğuyor

Güvenlik Sistemleri ve Cihazları Eğitici Eğitim Sertifikası İle Özel Güvenlik Sektöründe Yeni Meslek Geliyor.Türkiye’de ilk Üniversite onaylı Kapı ve El Tipi,X Ray Cihazı,Çevre Güvenlik Sistemleri CCTC,CAAS,Patlayıcı/Uyuşturucu koklama dedektörü ve güncel tekonolijik sistemler ile ilgili eğitici eğitim sertikası verilmeye başladı.

Güvenlik Sistemleri ve Cihazları

Güvenlik Sistemleri ve Cihazları Eğitici Eğitim Sertifikası İle Özel Güvenlik Sektöründe Yeni Meslek Geliyor.Türkiye'de ilk Üniversite onaylı Kapı ve El Tipi,X Ray Cihazı,Çevre Güvenlik Sistemleri CCTC,CAAS,Patlayıcı/Uyuşturucu koklama dedektörü ve güncel teknolijik sistemler ile ilgili eğitici eğitim sertikası verilmeye başladı.

Konu ile ilgili haber sitemize açıklama yapan Demir Akademi Eğitim Danışmanlık Şirketi Müdürü,Mehmet Demir;

Türkiye'de ilk Üniversite onaylı Kapı ve El Tipi,X Ray Cihazı,Çevre Güvenlik Sistemleri CCTC,CAAS,Patlayıcı/Uyuşturucu koklama dedektörü ve güncel tekonolijik sistemler ile ilgili eğitici eğitim sertikası vermeye başladık.Bu eğitici sertifikası alan kişiler çalışmış olduğu işyerlerinde ve kurumlarında eğitim verebilirler.Bu konuda üniversite ile yapmış olduğumuz protokol ile yeni bir meslek edinme konusunda katkılar sağladık.

Güvenlik sistemleri ve cihazları eğitici eğitimi 5188 sayılı yönetmeliğin EK 13.Maddesinde  usta eğitici eğitimidir.Bu sertifikayı alan kursiyerler çalışmış oldukları kurumlarda X-RAY cihazı,çevre güvenlik sistemleri,CCTV,CACS,patlayıcı ve uyusturucu koklama dedektörü ve güncel teknolojik sistemler hakkında eğitim ve katılım sertifikası verebilir.

Eğitici eğitim sertifikasını En az lise mezunu silahlı-silahsız özel güvenlik görevlileri ve TSK Mensupları alabilir.Bu eğitici eğitim sertikası ile çalışmış oldukları iş yerinde kurumlarda unvan yükselmesine katkı sağlayacaktır.

Güvenlik Sistemleri ve Cihazları Eğitici Eğitim Sertifikası almak isteyenler bizlere aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirler.

Demir Akademi 

İLETİŞİM:0 553 533 56 81 

Whatsap:0 545 745 27 03

E-Mail:info@demirakademi.com

meritking giriş kingroyal giriş