Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

GÜSOD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Murat KÖSEREİSOĞLU seçildi

Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği’nin (GÜSOD) Olağan Genel Kurulu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği

Güvenlik Servisleri Organizasyon Birliği Derneği'nin (GÜSOD) Olağan Genel Kurulu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Pandemi tedbirlerinin en üst düzeyde uygulandığı Olağan Genel Kurul toplantısında GÜSOD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Murat KÖSEREİSOĞLU seçildi. Genel Kurulda söz alan KÖSEREİSOĞLU, "Kurulduğu günden bu yana ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlamayı hedefleyen derneğimizin yönetimi için şahsıma ve yönetim kurulumuza yetki verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde öncelikli gündemimiz özel güvenlik sektörünün en önemli sorunları arasında yer alan özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi olacak" dedi.

Özel güvenlik sektöründe yeni istihdam alanları yaratmaya yönelik çalışmalarını sürdüren GÜSOD, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetimini belirledi. GÜSOD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Murat KÖSEREİSOĞLU seçildi.

KÖSEREİSOĞLU, "Önümüzdeki dönemde özel güvenlik sektörünün gelişim sürecine katkı sağlama hedefimizi sürdüreceğiz. Öncelikli gündemimizin sektörümüzün en önemli sorunları arasında yer alan özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi olacağının altını çizmek isterim. Özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda, İçişleri Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı nezdindeki girişimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

GÜSOD'un bugünkü konumuna gelmesine katkı sağlayan geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanları'na ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkürlerini sunan Murat KÖSEREİSOĞLU, "Yeni yönetim kurulumuza seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Önümüzdeki dönemde önemli organizasyonlar gerçekleştirirken GÜSOD'un kurumsal kimliğini ön plana çıkartacak faaliyetleri de hayata geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde sözlerine devam etti.

Kaynak-iDeal Haber Merkezi

meritking giriş kingroyal giriş