Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan İşçiler İle Buluşma Programında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde işçilerle buluşma programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde işçilerle buluşma programında konuştu. Burada önemli mesajlar veren ve ekonomik verilerin pandemi öncesinin bile üzerine çıktığını aktaran Erdoğan, "Hedeflerimize sıkı sıkıya bağlıyız" dedi. Erdoğan, özetle şu ifadeleri kullandı:

Programda konuşan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, farklı sektörlerde alınlarının teriyle ekmeklerini kazanan işçilerle, gazi mekânda, milletin evinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, buluşmaya vesile olan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat BİLGİN’e teşekkür etti.

TERCİHİMİZ ÇALIŞANDAN YANA
Farklı sektörlerde alın teriyle ekmeklerini kazanan kardeşlerimle bugün bu gazi mekanda, milletin evinde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Türkİş Başkanımız ve Çalışma, Sosyal Güvenlik Bakanımıza teşekkür ediyorum. Gönüllerinizden kopup gelen şu sevgi için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Hayatına İETT'de işçi olarak başlamış, siyasetin her kademesinde bulunmuş bir kardeşinizim. Emeğiyle alın teriyle çalışmanın hem yorgunluğunu hem de bu şekilde helal rızık götürmenin verdiği manevi hazzı çok iyi biliyoruz. Çalışmak kadar emeğinin karşılığını almanın ne kadar önemli olduğunun da gayet farkındayız. Bu hakların temini için gerektiğinde imkanları zorlama pahasına tercihimizi hep çalışanlarının emeklerinden yana kullandık.

meritking giriş kingroyal giriş