İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve genel kolluk ile özel güvenlik birimleri arasında etkin koordinasyonu hedefleyen Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN) kapsamında, Gümüşhane’de çeşitli etkinlikler düzenlendi.
05-08 Mayıs 2025 tarihleri arasında il merkezinde yürütülen faaliyetlere, Polis Başmüfettişleri Salih Turalı ve Ramazan Eniş de katıldı. Bu kapsamda özel güvenlik izniyle faaliyet gösteren yerler, eğitim kurumları ve özel güvenlik şirketleri denetlenerek yerinde ziyaretler gerçekleştirildi.
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, 6 Mayıs 2025 tarihinde Gümüşhane Üniversitesi TÖMER Çok Amaçlı Salonu’nda 190 kişinin katılımıyla KAAN Uygulaması Bilgilendirme Semineri düzenlendi. Katılımcılar, özel güvenlik ve genel kolluk iş birliğinin önemi, koordinasyon yöntemleri ve sahadaki uygulamalara dair detaylı bilgilere erişim sağladı.
Seminer sonunda görevlerinde üstün gayret gösteren 1 polis memuru ile 2 özel güvenlik görevlisine Emniyet Müdürlüğü tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
KAYNAK:GÜMÜŞHANE GEN TR