Türkiye'nin En Güncel Özel Güvenlik Haber Portalı
HV
04 HAZİRAN Pazar 03:30

İzmit, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kuracak

Depremin ilk gününden bu yana yaraları sarmak adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kurma çalışmalarına başladı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2023 17:56   Güncelleme : 09-04-2023 17:56
İzmit, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kuracak

Depremin ilk gününden bu yana yaraları sarmak adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kurma çalışmalarına başladı

KOCAELİ (İGFA) -  Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından hızlıca harekete geçen; ilk günden bu yana bölgedeki yaraları sarmaya gayret eden İzmit Belediyesi deprem bölgesinde 6 farklı noktada çalışmalarına devam ediyor.

Depremzedelerin hayatlarına dokunacak çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanan İzmit Belediyesi, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kurma çalışmalarına başladı.

İzmit halkının desteğiyle birlikte ilk günden bu yana deprem bölgesinde çalışmalar yürüten İzmit Belediyesi, depremin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’da çadırkent yaşam alanının ardından prefabrik yaşam alanı da kuracak. Çalışmaların başında olan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit Belediye Başkanımız sayın Fatma Kaplan Hürriyetin öncülüğünde deprem bölgesi Adıyaman’da yeni bir prefabrik ev yaşam alanı kuruyoruz.  Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştüren halkımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ankara işçi ceza iş hukuku idari dava avukatı