Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Güvenlik-İş Sendikasından havalimanında çalışan özel güvenliklere ‘havacılık güvenlik uygulamaları eğitim semineri’

Güvenlik-İş Sendikasından havalimanı özel güvenliklere ‘havacılık güvenlik uygulamaları eğitim semineri gerçekleştirdi.

Güvenlik-İş Sendikasından havalimanı özel

Güvenlik-İş Sendikasından havalimanı özel güvenliklere ‘havacılık güvenlik uygulamaları eğitim semineri gerçekleştirdi. Türk-İş’e bağlı Güvenlik İş Sendikası Devlet Hava Meydanları İşletmesinde çalışan özel güvenlik görevlilerine havacılık güvenlik uygulamaları eğitim seminerini gerçekleştirdi…

Sendikanın resmi web sitesinden yayınlanan habere göre;

”Düzenlenen eğitim seminerine, Güvenlik İş Sendikası Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Durcuk, Galip Bektaş Güvenç ve Fevzi Karataş, DHMİ Genel Müdürlüğü Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Daire Başkanı Mehmet Mahir Demirkazık, Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Daire Başkan Yardımcısı Eyyüp Aydos, Eğitim İkmal Müdürü Ali Kaan Kırbaşoğlu, Koruma Güvenlik Şefi Zafer Erçetin, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından Erhan Tosun ve Barış Halaçoğlu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden Mehmet Özdemir ve Yusuf Çalışır, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığından Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Tanış, Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Yalçın Başkaya, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Uğur Demirci, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Recep Çengel, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığından 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz Acar, Polis Memuru Hakan Akkan, Başkent Güvenlik Şirketinden Genel Müdür Arzu Saygı, Operasyon Müdürü İsa Ertuğrul, Havalimanları Koordinatörü Yavuz Dede ile Sendikamızın havalimanları işyeri Sendika Temsilcilerimiz ve Proje Sorumluları katıldı.

Gerçekleştirilen eğitim toplantısı İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı.

Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI Eğitim seminerinde gerçekleştirdiği açılış konuşmasında;

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en hassas bölgesi Havalimanlarının olduğunu belirterek havalimanlarında yaşanacak en ufak bir aksaklık kamuoyuna mal olduğunu söyledi.

Havalimanlarında çalışan özel güvenlik görevlilerinin çok önemli bir görev ifa ettiğini belirten ÇAĞIRICI, ‘’Sizler bizim ve kurumlarınız için çok kıymetlisiniz havalimanlarında çalışan tüm özel güvenlik görevlilerinin ülkemizin hava sahasını koruduğunu söyledi.

Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI ayrıca eğitim seminerinde sendikal çalışmalar, kazanımlar ve DHMİ yönelik gerçekleştirilen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

DHMİ Genel Müdürlüğü Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Daire Başkanı Mehmet Mahir Demirkazık ile Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Daire Başkan Yardımcısı Eyyüp Aydos eğitim seminerinde özel güvenlik görevlilerinin çalışma hayatı, çalışma şartları ve gerçekleştirilen projeler ile ilgili genel bilgilendirme gerçekleştirdiler.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığından 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yalçın Başkaya havalimanlarında çalışan özel güvenlik görevlilerinin yetki ve sınırları başlıklı konular hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi.

1. Sınıf Emniyet müdürü Polis Başmüfettişi Ahmet Sula toplantımıza katılarak ‘Etkili İletişim Eğitimi’ ile bizlere çok güzel bir program gerçekleştirdi.
DHMİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından Erhan TOSUN, DHMİ işletmesinde hizmet alım, ihaleleri süreçleri, TİS süreçleri ve hesaplamaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğün Yusuf Çalışır DHMİ bağlı havalimanlarında görev yapan üyelerimiz özel güvenlik görevlilerinin TPSS sınavı ve gerçekleştirilen sözleşmelerin hangi şartlarda gerçekleştiği ve mevcutta ki mevzuatla ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi.

Eğitim seminerimiz daha sonra Genel Başkanımız Ömer ÇAĞIRICI, moderatörlüğünde DHMİ kurumunda çalışan işyeri temsilcilerimizin sorun ve taleplerini soru-cevap şeklinde cevaplandırdı.

Eğitimimiz Toplu fotoğraf çekimi ve sertifika töreni ile eğitim seminerimiz sonlandırıldı.

Eğitim seminerimize katılan DHMİ Genel Müdürlüğü Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Daire Başkanlığı, DHMİ Destek Daire Başkanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Havacılık Güvenlik Daire Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı ve Başkent Güvenlik Şirketi, Sendikamızın Havalimanları iş yeri sendika temsilcilerimiz, proje sorumlularına ve özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

meritking giriş kingroyal giriş