Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Advert
Advert

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon ne zaman başlayacak?

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Yeni serisi ile birlikte oldukça yoğun ilgi gören dizinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor. 

Behzat Ç. Çekiç ve

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon ne zaman başlayacak sorusu dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Yeni serisi ile birlikte oldukça yoğun ilgi gören dizinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor. IMDB üzerinde oldukça yüksek puanlar alan polisiye dizisi yeni sezonun duyurusunu gerçekleştirmişti. Peki, Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon ne zaman başlayacak? Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon hangi tarihte, nerede yayınlanacak? İşte detaylar haberimizde…

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk dizi tarihinde önemli bir yere sahip olan polisiye dizisi Behzat Ç. serisi büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizinin ana karakterini canlandırmakta olan Erdal Beşikçioğlu, İnstagram hesabı üzerinden paylaştığı gönderi ile birlikte yeni sezonun duyurusunu gerçekleştirdi. Sevilen dizinin yeni sezonunun önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor.

BluTV, yeni sezon haberini duyurduğu paylaşımında, “Kötü adamların içinde kaldık da biz kötü olmadık ki! Bu şehrin ayazında nefeslerini kestik! E biz sonuçta bu şehri size bırakmayız dedik, ne bekliyordunuz ki? Çok uğraştık, çok emek verdik; siz de karşılığını verdiniz. O zaman bu işin hakkını verelim! 2. sezon da BluTV’de olacak!” ifadelerini kullandı.