GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Bir serada güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Şen, mal yüklemek için getirilen TIR ile kapı arasına sıkışarak hayatını kaybetti.
Advert

Gündem - 19-09-2024 22:38

Olay, bu sabah saat 09.30 sıralarında Sarayköy ilçesine bağlı Karataş Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir firmaya ait serada meydana geldi. Serada gece bekçisi olarak görev yapan 48 yaşındaki Ramazan Şen, mesainin bitmesine kısa bir süre kala seraya gelen tırın park etmesine yardımcı olmak istedi. Manevra yapan tırı yönlendirmeye çalışan Ramazan Şen, geri geri gelen tır ile demir kapı arasına sıkıştı.

Meydana gelen iş kazasında tanık olan sera çalışanları, tır ile kapı arasında ezilen Ramazan Şen’i kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ramazan Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden güvenlik görevlisinin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. İş kazasına karışan tır şoförü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Günün Diğer Haberleri