Adana’da Metro Turnikelerinde Özel Güvenliğe Saldırı: Polis Biber Gazıyla Müdahale Etti

Adana’da metro istasyonunda görev yapan özel güvenlik görevlileriyle tartışan şüpheliler, tartışmanın büyümesi üzerine taş ve çevredeki eşyalarla hem güvenlik görevlilerine hem de vatandaşlara saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Advert

Gündem - 31-12-2025 20:02

 

Olay, akşam saatlerinde Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’ndeki Kurttepe Metro İstasyonu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup şüpheli, turnikelerin önünde özel güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine şüpheliler, taş ve çevrede bulunan çeşitli eşyaları özel güvenlik personeline ve bölgede bulunan vatandaşlara doğru fırlattı. Saldırı anında istasyonda panik yaşanırken, çevrede bulunan vatandaşların da tehlike atlattığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, şüphelilere biber gazıyla müdahale ederek kontrolü sağladı. Yaşanan saldırı anı ise çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, saldırıya karışan şüphelilerin kimliklerinin tespiti için çalışma sürüyor.

Günün Diğer Haberleri